Nine Kirsanove 50, Zvezdara

Sportski auspuh

Ugradnjom izduvnog sitema Pirke možete:

  • Povećati snagu i ubrzanje
  • Dobiti sportski zvuk motora
  • Unaprediti izgled automobila

Pirke sportski izduvni sistemi se pažljivo konstruišu za svaki model automobila kako bi se dobio najbolji mogući rezultat.

Naši stručnjaci pomno prate svetske trendove u oblasti sportskih auspuha i vrlo uspešno idu u korak sa njima.

Ukoliko se odlučite za ugradnju sportskog auspuha, naši posvećeni konstruktori će Vam dati najbolji predlog za Vaš automobil, a ukoliko imate već neku ideju učinićemo sve što je moguće da je sprovedemo u delo.

Za najbolje rezultate povećanje snage i zvuka preporučujemo da uvažite naše savete pri izboru naših proizvoda za Vaš automobil.

Za razliku od mnogih sportskih auspuha niže klase kvaliteta koji postoje na tržištu, Pirke izduvni sistemi su prihvatljivi za duža putovanja i ne proizvode neprijatne zvukove i vibracije u putničkom prostoru automobila.

Mi koji stvaramo Pirke auspuhe smo strastveni ljubitelji automobila, ali pored sportskih karakterisika veoma nam je važna i udobnost u vožnji koja nije moguća ukoliko Vam se u kabini automobila javljaju jake vibracije i neprijatni tonovi izazvani prekomernom bukom.

Ako ipak preferirate zvuk sa trkačkih autodroma, od kojeg Vam podilazi jeza, rado ćemo Vam ispuniti želju u okviru PIRKE RACING LINIJE koja se bavi izradom auspuha za trkačka vozila.

U ponudi imamo gotove delove izduvnog sistema za brojne modele i izradu custom auspuha za svaki automobil.

Proizvodimo sportske izduvne sisteme za sve vrste automobila sa benzinskim motorima sa i bez turbo punjača, kao i za  automobile sa turbo dizel motorima.

Za većinu modela automobila moguće je izraditi sportski izduvni sistem sa mogućnošću kontrole jačine zvuka odnosno SOUND CONTROL SYSTEM.

Styling auspuha - Ukrasne završetke auspuha proizvodimo u velikom broju oblika i veličina i moguće je ugraditi ih na većinu automobila.